Alma Grup Construct

Despre noi

S.C. Alma Grup Construct S.R.L. este o firma dinamica si cu experienta acumulata la infiintare in anul 2003 si pana in prezent, care isi desfasoara activitatea in domeniul lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale (Cod CAEN – 4120). In acest domeniu ne propunem sa ne consolidam pozitia ocupata in acest moment pe piata si sa ne dezvoltam pe baza unui management stiintific si modern.

 

Datorita profesionalismului, seriozitatii si calificarii personalului angajat abordam lucrari de proiectare si constructii pentru ridicarea cladirilor de locuit individuale, de locuinte in blocuri, cladirilor industriale si agrotehnice, zootehnice, cladirilor comerciale, cu destinatii diverse (scoli, biblioteci, edificii de cult), amenajari interioare si exterioare pentru tipurile de constructii mentionate anterior, mobilier si placari diferite.

 

Desfasuram o gama diversificata de operatiuni din categoria lucrarilor de constructii ca: lucrari de fundatii, armare, betonare, zidarii, schelarie, dulgherie; structuri metalice diverse; lucrari de finisare a cladirilor – interioare si exterioare.

 

Executam la comanda: amenajari interioare (placari pereti), bucatarii, livinguri, holuri, dressinguri, birouri, dormitoare, spatii de depozitare, mobilier scolar, etc.

 

Activitatea productiva ne-o desfasuram cu utilaje si scule moderne, firma dispunand de: autoturisme pentru personalul de conducere si pentru aprovizionare, schele metalice, diverse scule si utilaje de santier.

 

O atentie aparte o alocam asigurarii tuturor conditiilor necesare angajatilor nostri privind normele de protectie a muncii, sanatatii si securitatii muncii, medicina muncii pentru defasurarea activitatilor noastre in conditii de siguranta si protectie.

Executia lucrarilor in santier se efectueaza sub atentia personalului de conducere precum si a responsabililor din santier care asigura calitatea si respectarea tehnologiilor de lucru aferente operatiunilor executate: RTE, CQ.

Foarte importante pentru noi sunt colaborarile pe care le avem cu diferite studiouri de arhitectura – design interior si arhitecti consacrati. Artline SRL, Tecon SRL, Galeriile Noblesse, Xtrart etc.

 

Procurarea materialelor pe care le punem in opera este posibila si se realizeaza intr-un timp foarte rapid datorita furizorilor nostri prompti, care ne pun la dispozitie logistica de care dispun si materiale de foarte buna calitate, conforme celor mai noi norme din domeniu: Arabesque – materiale de constructii si finisaje, Menatwork, SC Somes SRL, ALAS – statii de betoane, Elis Pavaje, Baduc SA, Romstal, etc.

 

Printre colaboratorii si subcontractantii nostri se numara firme specializate cu diferite profile – instalatii, structuri metalice, mobilier urban si locuri de joaca, terasamente si pavaje, finisaje de diferite tipuri, fatade ventilate, inchideri sticla, etc.

Avand o experienta dobandita in timp prin diferitele tipuri de lucrari executate cu profesionalism, calitate si seriozitate, ne dorim pentru viitor printr-un management riguros, sa ne continuam dezvoltarea calitativa, tehnica si profesionala pentru a putea raspunde si pe viitor cerintelor si solicitarilor clientilor si colaboratorilor nostri.